lördag, mars 11, 2006

Att äta ute

Läste om stammisar i Dyngan igår och tänkte va fan, PK om något gäng borde ju vara stammisar någonstans. Det är lätt att kombinera med att äta ute som vi brukar säga att vi borde göra oftare. Vad säger ni? Sista onsdagen i varje månad? Torsdag? Tempo? Möllan?

17 kommentarer:

Unknown sa...

Det låter väl alldeles utmärkt. Sista ...dagen varje månad. Tempo är ju ett trevligt ställe, men är det kanske mer stammiskänsla över Möllan?
Fast på Tempo kan man ju boka bord.

Jag vet inte helt enkelt.

Betty sa...

Jag tycker det låter utmärkt. Jag röstar för Möllan just för det känns som bättre alternativ för stammisskap.

Men jag röstar kanske för att man tar första onsdagen i månaden. Då har alla pengar och man man behöver inte kännas sig alltför pank. Jag är student...ett tag till i alla fall.

klenin sa...

Men på onsdagar har jag mitt absoluta favoritpass på Friskis med start kl 19.00... Vem vet vad somm händer om jag ibland tvingas avstå från att steppa till "Mr Vain"?

Utöver det röstar jag också för Möllan. Jag, Betty och Tuben lyckades snabbt arbeta upp en stammisstatus där för några år sen - det tog inte många veckor förrän servitören kommenterade att vi var sena när vi en söndag slank in en timme senare än vanligt.

I like it.

emma d sa...

Ja vad trevligt! Jag tycker att första torsdagen i månaden låter bra. Tempo el. Möllan spelar mig mindre roll.

Boogie sa...

jag tycker att sista torsdagen varje månad alt första torsdagen om den sista är innan löning på möllan, tempo är ju nästan redan stammishaket och dit går vi ju naturligt ändå hela tiden, lite förnyelse är alltid gott för själen.

Betty sa...

Pardon me...johan, men är det inte lättare att inte krångla till det och bestämma första torsdagen varje månad på Möllan...så behöver man inte räkna eller ändra mellan månaderna. Men visst om det finns en logiskt poäng som jag missat så böjer jag mig självfallet.

Boogie sa...

varför måste allt alltid vara så logiskt för dig... kan du inte bara spela med som alla andra, klart det är lättare och då gör vi väl som du tycker om ingen annan har något emot det...

jag bifaller bettys vilja. ursäkta den hårda tonen men jag letar efter en låt till den fantastiska tävlingen i helgen och kan inte komma på vad den heter och måste få ut lite aggression och tyvärr betty du var närmast, no hard feelings, det var inte meningen.

Erik sa...

Vlken uppslutning! Jag gillar det. Ska vi boka in torsdag den 30 mars så att vi kommer igång? Har alla fått lön då? Är kl 8 en bra tid?

Det ligger något i det johan sa men alla får inte lön samtidigt har jag förstått.

Betty sa...

Ursäkta med Johan bestämde precis att det var FÖRSTA torsdagen i varje måndad som gällde. Så det blir den 6e april.

Betty sa...

Och då har Jakob kommit hem från Australien, så det om ngt borde vara skäl nog att vänta till början av april.

Erik sa...

Ursäkta men jag tyckte bara det var så länge till den 6:e, ursäkta min iver att gå ut och äta med er. Kan vi inte bara slänga in en special-session för Ormen när han kommer hem? (vilket datum kommer han?) Ursäkta mig med det om något borde väl vara skäl att göra en specialare? ursäkta MIG goddammit! Vi gör väl som vi brukar. Jag kan när som, säg till när, jag är där.
puss

klenin sa...

Vi kan väl starta på riktigt den 6 april och kasta in en uppvärming valfri torsdag innan dess?

Den 30 mars sticker jag iof till Stockholm, men annars så...

Erik sa...

bra!

Unknown sa...

Oj, detta skedde snabbt.
Jag är med på vad ni än bestämmer. Men det visste ni redan

Boogie sa...

puffen om du vill kan du o ja äta middag på tempo den 30 så blir det det bästa av två världar, alla som vill får klart hänga me, men den 6 är bokad.

Unknown sa...

Jag kan också den 30! Och den 6!

Betty sa...

Okej! På torsdag smäller det! Då är det vi som äter på Möllan. Visst borde alla kunna då!? På tok för länge sen alla sågs. Over and out. Sign up!!

Kan vi säga kontinentalt kl 20.00...så hinner Emma och jag gå på utomhusgympa???