söndag, april 01, 2007

"Jag tycker vi alla är värda ett knull"

det var i ett av låghusen det uttalades och vi var bakis

4 kommentarer:

Betty sa...

Alltå det är Puffen som la upp denna post, i mitt namn. Och det var Jake som yttrade dessa bevingade ord. Å det var vackert väder och det var stora saker på gång.

Erik sa...

...och när jag läser ovan slårt det mig återigen att så länge man har saker på gång, stora som små, så borde det rimligtvis vara ganska lugnt, eller hur?! Ja, alltså inte saker har att göra med att ligga med någon utan överlag. Livet och tillvaron. "Jag har för kul för att bli deprimerad" som någon sa medan han fokuserat klippte sin bångstyriga lugg på en toalett i en paus från hot-shotsen i köket. True.

Sol - jag älskar dig!

Unknown sa...

sant puffen

men det är lite trist när man har för kul för att bli gammal - jag menar om vi blir 90 bast så har vi ju levt en tredjedel av våra liv nu, och jag har ju inte ens åkt helikopter ännu, eller gjort flaming A. Och hur mycket kan vi spara till ålderdomshemmet i Kambodja?

Erik sa...

pension vid 55! Då har vi iaf 20 års mer eller mindre extreme adventuring att roa sig med innan man drar sig tillbaka till bungalon och mest sitter och kolla på youtube med 3d-glasögon och kanske röker lite gräs.