tisdag, april 28, 2009

Whoa!


Tjip och tjo! (detta är jag på toaletten i en gummifabrik i Värnamo)

Jag har under en tid reducerat mitt digitalsociala liv. Jag har kanske varit lite trött på mig själv, umgåtts mycket, träffat folk jag inte minns namnet på, skakat tass och gått vidare. Eller jobbat, tvingats formulerat saker, mer på feeds än inmatning på fritiden. Behövde kanske lite paus, eller vad vet jag. Orka analysera det.. fuckit. Nu, iaf just nu, skriver jag här!

Senaste är att solen skiner och på torsdag ska det grillas. Var är oklart. Efter det operagrillen! På lördag ska det cyklas mellan Helsingör och Köpenhamn. Vi tar tåget till Helsingborg på lördag kl 8, frukost i Hbg eller på båten (vurre!?). Sen cyklar vi i sakta mak men med förbränningspuls söderut. Eftersom det är nedförsback hela vägen så tar det inte så lång tid. Än så länge är det Jag, Ola och Helena ("Om man ändå går på spinning så kan man ju cykla ute. Dessutom är det bra för ryggen"). Vi kommer att ha matsäck och snus i ryggsäckarna. Louisiana är på tal.. I Köpenhamn tar vi kanske en öl om vi har råd.

Jag har även köpt en ny hoj, den är röd och fin och snabb. Och om 10 dagar åker jag till Boston för att hänga på MIT och lite Harvard, kolla baseboll och mingla. Det blir jätteroligt!

Hörs och ses snart hoppas jag!
PKram

3 kommentarer:

klenin sa...

Boston?! Usch, det hade jag ingen koll på, det måste digitalsocialiseras mer via bloggen. Vill också förtydliga att det inte är JAG som ska med och hoja, hur mycket jag än gillar Strandvägen. Det blir säkert sjukt fint! Men jag siktar på rödrutiga dukar, Chez Janou och picknick vid Seine.

Erik sa...

Ok, jo, men det var ju du.. Jag känner ingen annan Helena.. Nu har iaf Betty tackat ja!

Unknown sa...

Jag funderade på hur Helena kunde följa med när hon skulle till Paris. Det har jag funderat på ganska mycket men sen tänkte jag att det kanske var en flickvän till Ola du menade när du sa Helena.

Jag vet inte vem Ola är ju. Jag tappar kollen på er!