onsdag, juli 02, 2008

snabbis i stan och karlstad

Hej babes, jag är hemma imorgon och på fredag i Malmö, måste jobba liet dock, tvätt och så, sedan drar jag upp till Götehora igen för att sedan ta mig till Karlstad. Jag ska på anställningsintervju på universitetet.

Allt skvaller om Karlstad är av intresse

Pussar J

8 kommentarer:

Betty sa...

Vänta nu, händer i götehora som är värt att återvända till?

9 juli uppträder Linda Bentzing, Marie Picasso och Brolle Jr på det störtsta torget i stan.

I övrigt så har K-stad Värmlands billigaste vatten.

klenin sa...

Som gammal doktorand vid KaU - helt sjukt egentligen - har jag hängt en del på universitetet, med Robert Burnett osv. Ring mig om du tror att det kan vara till hjälp på nåt sätt.

Man pratar roligt där också, möjligheten att du kommer börja snacka som Bengt Alsterlind gör jobbmöjligheten extra lockande. Fast egentligen vill jag ju att du ska stanna kvar i Malmö. Det vet du.

Unknown sa...

EGentligen inget förutom ett hångel som kan vara värt att kolla upp. Jag hade tänkt att skita i att kolla upp honom, men jag måste ändå förbi stan på väg till Karlshora - och ja, johan lockar dessutom med liseberg ...

Kan man bo i Karlstad? Är det fint? Är universitetet bra? Finns det ragg?

# timmar med tåg från Götlaborg och stockholm, men däremot hundra år från Malmö... man kan dock flyga med Skyways till Köpenhora

Betty sa...

nej, nej. Jag sätter ner foten. Ingen flytt om det inte går att veckopendla. Kom till Kalmar eller växjö istället. Du kan bo hos mig!!

klenin sa...

Exakt, allt som är bortom pendelavstånd går bort. Till dina övriga frågor:

* tveksamt om man kan bo där
* det är dock ganska fint, klassisk svensk stad liksom
* universitetet är nytt och fräscht, det är i princip det enda jag vet
* verkar dock finnas en enda bar, typ. kan bli svårt med snabbfixat hångel

Unknown sa...

Släkten Törnblom härstammar från Karlstad.

Min farmor - som för övrigt har en faiblesse för att omge sig med homosexuella yngre män - bor kvar i en lägenhet med utsikt över Klarälven.

Min fabror bor som erimit i en liten lägenhet utan dammsugare, micro och annat sådana saker vi vanliga dödliga uppskattar. Varför? - jo. pga konspirationen! Ni vet, den där konspirationen.

För övrigt samma farbror som gav mina bröder vars en julklapp i form av en bandyklubba efter att inte sett oss på 4 år. När de 8 resp 11 år gamla packat upp, jublat av glädje och sprang runt nere på gården med klubbor och boll i högsta stund ångrade han sig plötsligt och ville ha tillbaka dem. Mamma fick slå in dem igen bäst hon kunde i det upprivna omslagspappret. På hemvägen från karlstad fick vi stanna till på Intersport i Göteborg och köpa två bandyklubbor som kompensation. jag, som ju inte fått en juklkapp alls av farbror fick en leksaks-kaffekokare som plåster på såren.

Du kan få bådas adresser om du vill, tvivlar på att Farbror Jan har telefon. Kan vara bra att ha när åskan går, som man säger.

klenin sa...

Katten, för tusan, jag har saknat dina inlägg! Otroligt roligt!

Unknown sa...

ge mig adresserna

din farmor och jag - oj oj oj