tisdag, februari 21, 2006

Städning städning

Jag förstår inte att jag ska vara så förbannat dålig på att se om mitt hem. Jag undrar när jag egentligen använde damsugaren, om jag skulle räkna på det. Jag undviker det om jag inte måste, att tala om senast jag använde mig av råttfångaren. Men nu är det dags, i helgen är det storstädning ! Japp, jag ska fan få hela lghten att skina.

Nej,nu jäklar är det jag som diskar. Vad håller ni andra på med? Det har varit lite tyst på bloggen på sistone.

6 kommentarer:

Erik sa...

Jag har varit på föreningsstämma, ganska intressant... goda baguetter och gott godis. Annars jobbar jag, surfar lite sporadiskt on tha net, funderar över vad som ska hända i framtiden och längtar efter nästa gång jag har riktigt tokroligt. Gör inte alla det?

Boogie sa...

OS, OS, OS och sedan lite träning. testade på att klättra igår, fan vad jobbigt det var, min taniga kropp gick nästan itu, har så ont i mina underarmar. Försökte dock träna bort träningsvärken med ett jymppapass på friskis, kommer antagligen inte ut ur sängen imorgon men det behöver jag ju inte, har ju sportlov, gräddan av mitt yrke... Har idag mest gjort småärenden bl.a. köpt två orkideer som nu pryder mitt kök, börjar förstå hur det är att vara pensionär, varför göra allt idag, då finns det ju inget att göra imorgon, så ser livet ut vid sidan om allt det puffen pratade om...

emma d sa...

Jorå, nätet har blivit lite av en favoritkompis, har spenderat rätt mkt (lite för mkt) arbetstid där på sistone. Kan inte direkt klaga på högt arbetstempo. Allt jag absolut inte måste göra nu skjuter jag på framtiden och det är ju smart … Chefen Märta är tillbaka på halvtid och jävlar vilket tempo hon håller, kanske därför jag blivit så slö!?

F ö fyller jag vardagen med shopping på H.M, häng framför TV:n, fika på stan, klättring och lååånga kvällspromenader.

Jag gör som kidsen och sköter större delen av mitt sociala liv över MSN. Satan, jag är nog precis lika tråkig som jag låter. Börjar bli dags för skärpning!

Jag längtar efter våren!

klenin sa...

Själv har jag varit hos läkaren och fått recept mot en sabbad mage. I övrigt har jag precis fått reda på att jag med största oturliga sannolikhet helt enkelt inte kommer få lön på fredag. I helgen ska jag besöka en sjuk släkting.

Dark days ahead alltså.

Unknown sa...

Jag har också shoppat. Jag var på Fields igår. Förlåt Lenin, men jag kunde inte hjälpa det.

klenin sa...

Äsch, jag är ju bara avis.