onsdag, februari 22, 2006

Vi ligger i lä

när det gäller att skvallra ...

http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=2207&a=523361&previousRenderType=6

6 kommentarer:

Betty sa...

men vi är i alla fall malmös snyggaste gäng. något ska vi väl vara.

plus att vi är jäkligt svårhittade på nätet.

Erik sa...

ojoj, det verkar vara en kul klubb! Har läst ett antal läsarmail ang. denna ganska konstiga artikel, väldigt underhållande. "Aaaaah, har ni hört det senaste!? Även chefredaktörer skvallrar!!! Aaaaaaah!!!!!"

Den där Mustafa Can verkar sjukt bajsnödig, man kanske ska börja hata honom, eller nåt. Jag har alltid tyckt Alexander Bard är en ganska finurlig snubbe.

emma d sa...

håller med om Mustafa. Han lär ju fått den uppmärksamhet han så gärna ville och artikeln har han nog filat lääänge på ... Den här Bard kan jag förvisso inte heller hylla, jag skulle nog säga att han framstår som en ganska läskig typ.

klenin sa...

Läste artikeln igår, synd att Mustafa tar det hela så extremt långt... Att varje mail inleds med någit i stil med "vad som står här är ett konstverk" är iallafall stor humor! Sen kan jag tycka att själva listan är väldigt töntig.

Boogie sa...

en fantastisk mejllista, vilken distans till verkligheten, har hört om den förut men hur har mustafa fått all denna information, är han själv medlem på listan?

att bard utmanar etablisemanget är en ju bara en del av hans gener, att kalla det konstverk känns lite som att testa en gråzon men vafan han e ju bara en liten glad clown med för stor mustasch.

Betty sa...

Hysteriskt roligt!! Jag tycker det är jättekul att Can skriver om detta, hade också hört om denna lista tidigare. Men en skvallerkärring som jag vill ju direkt läsa mer om vad som sägs bakom stängda dörrar.

Jag tycker inte att det är ett dugg förvånande eller speciellt upprörande. Den här typen av nätverkande är ju ngt som alltid förekommit. Vad hände till exempel inte på sekelskiftets hemma-hos- bjudningar i Paris...

Däremot så tycker jag att det är trist att man så starkt måste poistionera sig i "vi" mot "de". Det kommer sällan ngt gott ur det. Oavsett om man är med på listan eller inte.

Sen hade jag inte velat att någon annan än folk jag verkligen känner hör när jag kallar andra för tjockis eller idiot. Men om man är så dum så att man säger såna saker i ett forum där man inte känner alla så får man fan skylla sig själv om det kommer ut.

Och dessto roligare är det att ta del av. Själv använder jag munnen när jag vill snacka skit. Det känns säkrast så...