tisdag, augusti 15, 2006

Sushi ikväll hos mig

Hola

Vilka känner sig manade att ta sig till Casa Bäck för att äta lite sushi ikväll, kl 18.30 startar rullandet och sedan äter vi när vi känner oss redo.

Ta med en liten peng så handlar jag in råvarorna.

Hittills vet jag att Betty, Jakob H, Jake the break, Fabian, Johan från Aten, Cissi, Magnus + flickvän Elin dyker upp, några fler som känner sig manade.

/J

9 kommentarer:

Erik sa...

Trevligt! Jag ska på styrelsemöte (fattar inte varför jag åtog mig det uppdraget...) kl 18.30 och hoppas inte det blir alltför utdraget. Jag kommer men jag kommer när jag kommer.

Unknown sa...

Jag känner mig mucho manad.

emma d sa...

Det låter som en trevlig tillställning. Måste dock tacka nej, hinner inte.

Unknown sa...

Fast jag kan nog ha ångrat mig redan. Har sovit som en kratta den senaste veckan och satt hemma hos föräldrarna igår och beklagade mig. Innan jag hann säga "Daterape" hade pappa slängt åt mig en liten påse Rohypnol. En halv tablett räckte för att däcka mig så jag tror att jag ge mig själv samma släng av sleven idag, kanske kombinerat med ett glas rött. Om ni läser om ett vansinnesdåd i Slottstaden imorgon så var det trevligt att lära känna er och få kalla er för mina vänner.

Erik sa...

Var det inte sömnen du hade problem med?

Unknown sa...

Jo. Men det kan ju visa sig att jag även har agressionsproblem. Rohypnol är lugnande/sömngivande i liten dos, ångestdämpande i lite större dos och sedan totalt hämningslösande i stor dos.

Erik sa...

Jag vet vad det beror på... Jaja, sov gott!

Betty sa...

Tabletterna används av missbrukare, ofta vid blandmissbruk tillsammans med alkohol eller andra droger. Rohypnol och valium smugglas till Sverige från i huvudsak Östeuropa och Ryssland. I antal narkotikabeslag ligger dessa läkemedel på tredje plats efter cannabis och amfetamin.

Unknown sa...

Och ni som trodde att min pappa tjänade sina pengar på systemutveckling....