torsdag, april 03, 2008

Fundering


Är det bara jag som fortfarande inte riktigt kan ta in att Johan ska bli pappa om två månader?

Jag försöker tänka att det är naturens gång osv men....nej lite märkligt tycker jag nog att det är.


Jag var på väg att skriva obehagligt men kom på att det inte är helt rätt ord. Märkligt får jag nog hålla mig till ett tag till.

6 kommentarer:

Unknown sa...

Jag blir stolt över Johan

tänk vad duktig han är, barn kan han göra också

klenin sa...

Jag tycker nog inte att det är så konstigt, men så har jag också vant mig vid tanken genom att se Cissis mage växa. Men shit vad kul om deras lilla kid kommer se ut som ungen på fotot.

Förresten så blev min Tysklands-Maria mamma till en liten Viktor idag, hurra hurra! Och Stina till en Linus nyligen. Men alltså... Noah, Frank, Bruno, Sebastian, Linus, Viktor, Elis, Noah igen... var tusan är alla tjejer?! När ska jag få köpa små klänningar?

klenin sa...

Eh, jag glömde Alfred. Det lilla krypet borde man ju kommit ihåg, även om han ignorerade sin faster i helgen. Men det japanska gosedjuret (mullvad? sork? vad?) - det passade uppenbarligen alldeles utmärkt.

Boogie sa...

Har i dagarna hedrat liten med en egen blogg, går att läsa på: http://litenochjagagainsttheman.blogspot.com/

egentligen kommer det vara en odysée av mitt faderskap och dess konsekvenser, har ju som alla märkt tappat lite fokus och blivit ännu mer passiv i mina sociala kontakter senaste året, bloggen är mitt nya bollplank.

Betty sa...

Spännande ska det bli i alla fall. Och jorrå lite mod krävs det allt för att ta steget, så jag är också stolt över dig, Johan.

Ser fram emot bloggläsning...men ett inlägg, Johan, på 2 veckor...du lär ju inte prioritera den om 2 månader...

Boogie sa...

två e de nu, ge mig lite cred