onsdag, juni 06, 2007

Okej!

Yes nu ska jag strax snacka med Johan i Athen! Tjo. Så himla gott.

Midsommarafton på västkusten, även kallad bästkusten (- för Göteborg). Jippie! Storpepp.

Paddling i Helge Å 13-15 juli. Just nu är vi 11 pers. Och vi blir antagligen fler! Pepp, pepp, pepp. Obeskrivbar humörshöjare!

4 kommentarer:

Unknown sa...

Ja, jag behöver nog en veckas betänketid vad det gäller Helge Å. Vill gärna, men det kan vara svårt att befinna sig på två ställen samtidigt.
Däremot har jag börjat receptfrossa inför midssomar. Någon liten godbit till bordet ska vi väl kunna få med, inte bara det allra nödvändigaste. Förra årets midsommarbord var ju en symfoni i uppfinningsrikedom, och varför ändra en fungerande strategi?

Midsommarextravaganza!

Unknown sa...

Ja, och bilen är kirrad nu. Betty, det kan nog bli lexusen ser det ut som. Tyckte jag hörde ett uns av besvikelse i din röst igår när jag sa att det kanske blev Toyotan istället.

Unknown sa...

jepp jepp

och jag har fått hångla hela natten med allt vad det innebär med händer på rumpan, godmorgonpuss och kommentarer som "du är en grann karl"

Nu vänder det!
Det kan bara bli bättre!

Betty sa...

1. Jag hoppas att det innebär att jag får åka i Lexusen också! Tycker den passar min livsstil ganska bra.

2. Käkade en mkt god laxröra med rom på Tempo igår. Kan försöka efterlikna den på midsommar, fast med sill. Och så har vi ju den italienska efterrätten. Men gärna mer fantasifulla rätter.

3. Bra jobbat Jakob!