torsdag, november 01, 2007

But HOW?

HUR har jag kunnat missa den här babyn? Det är ju mina favvos i OK Go! och videon hade gått mig helt förbi. Bandmedlemmens syster Trish som regisserat är min idol. Det är tagen i EN tagning Palekings, EN TAGNING!



PS. Varför är det nästan bara jag som bloggar nuförtin?

8 kommentarer:

Unknown sa...

Ok
jag har för mig att jag krabban och betty såg denna hemma hos henne, typ för mer än ett år sedan ... sorry att informationen stannade mellan oss

Jag vet, den är fab

Unknown sa...

Jag tror den spelades hyfsat flitigt på diverse musikkanaler när den kom, för något år sen.

Hade jag vetat att du skulle bli så här exalterad så skulle jag tipsat om den tidigare.

klenin sa...

Jamenprecis! Den har visats över en miljon ggr på YouTube...

Betty sa...

hahah...sicken tur att du hittar så bra själv. Jag fattar inte riktigt hur vi missat att kommunicera kring detta.

klenin sa...

Jag hänger ju varken på YouTube eller framför musikkanaler. Det var en intervju med Trish om den här inspelningen på Kulturnyheterna, ren slump att jag såg det då. Men alltså, med tanke på hur mycket jag lobbade för deras koreograferade video på bakggården så känner jag mig lite förorättad att ni inte ringde mig ASAP.

Hohoho, lägg till detta att jag är en av dem som går RUNT det där läskiga snurrande röret i Lustiga Husetpå Gröna Lund. Gå igenom? När det snurrar? Skulle inte tro det.

Unknown sa...

Jag har aldrig tagit mig igenom det dör röret levande. Eller i alla fall utan uppskapade knän. Jag skulle aldrig få för mig att försöka ge mig in i ett sådant nu.

Likaså kan jag drabbas av panikkänslor ibland när jag befinner mig på ett löpband.

Unknown sa...

Och hur kunde jag missa att de spelade här i toronto igår...

klenin sa...

Ajdå Jake, en sån sak är ju lite svårare att ta igen än en video... Hajja vad mycket koreoraferad livedans du gick miste om! Vi får göra en PK-dans kring lucia istället honni.