torsdag, november 27, 2008

Det är så sorgligt...

men faktum är att jag inte kan nominera till Rockbjörnen. Inte kanske för att jag skulle gjort det i vilket fall. Men jag KAN inte...alltså jag har ingen aning om vilka band som jag skulle välja. Alltså jag skulle inte ens kunna välja ett svenneband. Nada. Rien. Zero.

Detta mina vänner är en djupt tråkig insikt.

1 kommentar:

Erik sa...

But why?!?! Rockbjörnen känns för mig väldigt urvattnad och gymnasial på ngt sätt. Tjänar de fortfarande pengar på den (uppenbarligen efersom den existerar) eller är jag helt helt off? JAg var iså klart tvungen att klicka in på den och se hur det såg ut, såg att tiden för nominering hade gått ut.. Vad synd.. Varför vill man nominera förresten? JAg fattar grejen med Idol och t o m Stjärnor på is, att man vill rösta, men varför här? Jag är ganska glad att jag inte bryr mig och jag tror inte det är så konstigt att man inte bryr sig/har tillräcklligt mycket koll för att kunna bry sig. Så Betty, jag gläds med dig, den är inte för dig.
Lämna den åt emo/screamosen och alla sweet sixteens som vill ligga med IDOL-pojkarna (no offence Garanaten) Ge det ett par år till så kommer ingen att bry sig eller vilja bry sig, det är vad jag tror. R.I.P fula björn.