onsdag, februari 01, 2006

helgakuten

Är det ingen som har något roligare att erbjuda i helgen än att äta middag innan en konsert. En konsert som inte jag ska gå på? Några fredagsplaner kanske?

11 kommentarer:

Erik sa...

Fredagsplanen diskuterade johan och jag igår. Jag har ju inte fått nöjet att besöka S:t Gertrud ännu så det är jag lite peppad på. En-två öl och mat, sedan kanske vi ska bränna av Blood in, blood out och en sjuhelsikes massa snacks?

Ang. lördag så ska jag inte heller på konsert. Hade på känn att Death cab skulle bli mainstream så har ignorerat dem sen dag ett.

Jag och Dallas har bestämt att vi nog ska till InKonst på lördag kväll. vad som händer innan dess vet jag inte men det kan planeras.

Betty sa...

OBS! OBS!

Jag vill till Inkonst efter DCFC-konserten. Men biljetterna är slutsålda på Kulturcentralen. Dock kommer de sälja de biljetter som inte hämtas ut kl. 11:00 på lördagen...

Så de som vill får komma med mig då till KC och hoppas att vi har tur!

Boogie sa...

menar du biljetterna till inkonst? i så fall kommer jag me.

annars tycker jag puffens idé för fredag är lysande, skön gratismat, lite öl och sedan en maraton film med snacks som räcker till eftertexten.

syns alltså kl 17 på st:gertruds, kommer vi sent blir det svårt med sittplatser.

Unknown sa...

Jag älskar er alla för ert engagemang.

klenin sa...

Räkna med mig på St Gertruds! På lördag kommer jag troligtvis hålla mig kvar på KB, Emmas (galna) kompis Carro kommer ner från Göteborg för just konserten, så vi lär nog hålla ihop genom nattens äventyr.

Erik sa...

Men det finns ett liv även efter konserten. Jag har iof dansat med fördärvad till den rakade dj'ns hits ett otal gånger men har även för vana att någonstans i bakhuvudet även känna en viss besvikelse över att jag sålt mig så billigt när det finns alternativ... När sista tonerna av college-indien ebbat ut hävdar jag bestämt att Inkonst är the shit. Även Carro har sett KB förut antar jag. Nya Inkonst har bara poet-pär sett.

emma d sa...

Jag får hoppa över St Gertruds även den här gången. Åker upp till Sthlm, är där (här) uppe nu men åker till Mlm i e.m för att sedan flyga upp imorgon igen…

Det blir en lugn helg i kulturens tecken. På lördag blir det matiné, dokumentär om Isaac Grunewald och Sigrid Hjertén därefter middag på en etiopisk restaurang. På söndag tar jag troligtvis en tripp till Moderna museet.

Ta gärna några danssteg för mig på lördag! Ha en kul helg!

Betty sa...

Jag kommer inte med till St Gertrud...känner inte för öl. Eventuellt kanske jag sluter upp för video. Har även bestämt mig för att gå hem efter konserten...för att ta det lungt. Men jag kanske ändrar mig än är det inte lördag kl. 11.00.

Det har varit för mycket holabalo för min del på sistone. Säger en glad men lite trött Betty.

klenin sa...

Även jag kastar in handduken vad gäller fredagsölen. Istället ska jag fokusera på att andas och verkligen hänga med mitt eget huvud lite. Det har varit en ganska intensiv vecka...

Unknown sa...

Så är puffen och johan fortfarande in da house eller har ni också lagt av?

Erik sa...

Jag är med!

Jon och kanske Malin kommer också, kanske Dallas också.