fredag, oktober 12, 2007

Så satan kul idag på jobbet. Vi hade bjudit in en snubbe som heter Rickard Hansson, VD på Mindroute.

Han snackade om widgets (lite om wikis, bloggar och feeds.) och att släppa in kunden. Och det bästa var att han var så entusiasmerande!

Pepp!

4 kommentarer:

klenin sa...

Fint, du är ju nere med såna moderna grejor också!

Själv har jag en självpåtagen Fashion Day här vid mitt skrivbord, NE ska peppras med designers som både stått med sedan tidernas, eller iallafall NE:s, begynnelse. Hittills har jag lärt mig detta:

* Twiggy heter egentligen Lesley Hornby.
* Hugo Boss grundades redan 1923, då de gjorde arbetskläder och uniformer. Med start 1933 gjorde de uniformer för tyska stormtrupper och Hitler-Jugend! Tänk på det nästa gång ni ser de strikta, strama männen i vattenkammat hår på en reklambild i ett glossigt modemagasin. Det har fallit en mörk skugga över mitt enda Hugo-plagg.
* Tom Ford är ett mirakel. Så snygg, så produktiv, en superman utan trikåer.
* Tommy Hilfiger lade ynka $15 mille på att introducera doften Tommy vilket gjorde det till den dyraste parfymlanseringen EVER.

Trots massiv reklam övertalade jag David att köpa en Tommyparfym av en jeppe utanför nåt stort varuhus i London 1996. Sjukt billigt tyckte vi ju det var, typ 10 pund. Stöldgods eller inte tänkte vi smartasses, höhöhöhö. Efter fem minuter i Davvas väska hade en del av trycket slitits bort. Än idag vet jag inte om han använde sin... ommy.

Klockan 15 är det bjudfika. Yes!

Betty sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Betty sa...

Tom Ford i Out.

Underbart.

klenin sa...

Det var ju det jag sa, en superman utan trikåer! Jag älskar det. Projekt Rumpan älskar det också.