söndag, mars 18, 2007

veckan som gått

Är det inte dags att ni tar och berättar hur er vecka varit då?

5 kommentarer:

Betty sa...

Å jag vill berätta så mycket! Men jag känner mig ännu så socialt missanpassad i verkligheten, att jag knappt hittar rätt tangenter på datorn. Därför hörde jag inte av mig igår heller...

Men det har varit fantastiskt. Jag har åkt slalom, dansat på DJ-bås, svept turkiskpeppar-shot. Jag har hittat Svenne-bananen i mig, som jag inte trodde fanns.

Unknown sa...

Betty, jag har aldrig tvivlat på att det funnits långt där inne, gömt bakom en akademisk hårboll.

Unknown sa...

Jag har åkt svart backe, testat puckelpist i tio meter, dansat till värsta schlagern med elin

konstaterat att svennebanandisko och bögdisko är ganska lika, blonderade killar i för små kläder som skriker sig hesa till Carola, enda skillnaden är tribaltatueringarna

Erik sa...

Jag har tagit det lugnare än på väldigt länge, haft Re-union med backen där jag och kräket för 12 år sedan stod på bräda för första gången, andats sjukt mkt frisk luft, skrålat med Per gessle och skålat med svennar, blivit fotograferad med Partypatrullen och lyssnat på Living on a prayer säkert femton gånger. Bara för att nämna några godbitar... Bilder kommer!

Betty sa...

Vi såg Linda Sundblad uppträda på nattklubb. Och vid ett bord snett ifrån scenen satt alla i Arvingarna (de spelade på en After Ski tidigare på dagen). Fatta att jag känner igen Arvingarna...det är illa. Ytterligare ett tecken på ngt som jag inte vill kännas vid.

Imorgon är det jag som går på Pakt på Inkonst med artisten Charlie.