torsdag, juni 01, 2006

Jakob Baby

När kommer du hem? Har jag bara drömt att det är redan nästa helg? Isåfall föreslår jag en gammal hederlig hemmamiddag med efterföljande rumble på Malmös finest barer den 10 juni! Jag ska (spela skivor!) på Maria H:s disputationsfest den 9 juni och åker till Polen den 12, men du kan ju ge dig på att jag tänker hinna träffa dig däremellan.

Vad säger ni andra - middag hos mig om Jake kan och vill?

5 kommentarer:

Erik sa...

Sweet! Jag är lätt med på middag! Helt osökt kommer jag också att tänka på Paris. Höstlöv fast ändå varmt liksom. Vad säger ni? Jag förespråkar ladd redan nu!

Unknown sa...

Jag tycker att det låter som en ganska strålande idé med Jakobmiddag. Kanske jag dock måste tacka nej pga annat inbokat kompishäng.

Har redan börjat fiska efter fransk musik till min iPod, slutat äta pasta till förmån för gåslever, kollat upp flygprsier osv. Jäkligt laddad med andra ord.
Vilken helg tar vi?

Erik sa...

ok Katten, där har vi det. Det är gåslever-levernet som ätit upp din budget!

Finns det några trevliga helgdagar som skulle kunna passa bra i höst?

Vaddå annat kompishäng? Låt världarna kollidera!

Betty sa...

Jag reserverar mig för en eventuell helg i Paris. Jag är pepp på att sticka till Samos också. Min budget kommer inte kunna finanisera båda. Och eftersom jag kommer vara i jobbsökningstagen framöver så kan jag inte uttala mig om hösten. Med andra ord: alla helger passar lika bra som ingen i detta läge.

Men däremot låter middag hemma hos H den 10e som en sjukt bra idé!

klenin sa...

OK, Jake or no Jake så spikar jag härmed middagen. Paris en långhelg i oktober tycker jag, det enda jag behöver kolla upp är mina två kommande kursscheman. Vilket borde ta mig ungefär 2 minuter, sen har jag besked!

Vad tycker ni att vi ska äta? Jag får redan nu flagga för att det blir chipp-in på kassakvittot, min ekonomi är inte heller på topp.

Chipp-in förresten - ett nytt ord!