torsdag, juni 29, 2006

ugh!

Vän-bloggen återupplivade idén om det där med kanot. Dallas och Katten och jag har snackat lite löst om det i alla fall. Jag är peppad. Vi kan ju ha indiantema med fjädrar om vi vill... Broschyr här

5 kommentarer:

Betty sa...

Jag är kluven. Ta fram en plan och ett tidsschema och budget så jag vet vad det handlar om. Tanken på att paddla kanot i naturen är allt för abstrakt för mig för att jag ska förstå. På riktigt.

Unknown sa...

Jo visst. Det låter som en bra idé. Men vi kan väl ta det senare i år, typ september. Nu är det så fullbokat i min lilla kalender. Iallafall tre helger har jag bokat upp.

Boogie sa...

jag tycker idén är briljant, jag sitter gärna i en kanot och paddlar tills vi får rast vid ett militärtält och möjligheten att få sitta och fiska vid en vacker å.

när kör vi?

Erik sa...

Det är vad det låter som, man paddlar kanot i två dagar och sover i ett tält och inte så mkt mer. Man kan säkert göra en dagstur också. Plan, tidsschema och budget? Ska jag slänga in ett gantt-schema och en SWAT-analys också? Nej du, men jag kan kolla upp det lite närmre.

Betty sa...

Gärna ett gantt...men jag föredrar den lite modernare SEPTEMPER-analysen framför SWAT. Kanske skullle du kunna göra ett scenario också. Vill helst lämna så lite åt slumpen som möjligt. Ser gärna att vi planera för ett eventuellt mygganfall.