torsdag, maj 10, 2007

Sjysst tempo på Tempo


Hej mina musslor, imorgon är det AW på Tempo från kl 17:45. Tänk om t.ex. Boogie skulle dyka upp... det hade varit nåt att berätta för barnbarnen.

8 kommentarer:

Unknown sa...

Vad tidigt med 1745

Jag skall på boxningsdate med en brud som jag har high five:at på SATS BodyCombatklasser några gånger. Dock utan att tala till varandra. För någon helg sedan kom fram till mig på fyllan och frågade om vi inte skulle börja boxas ihop.

Said and done, nu har vi varandras telefonnummer och kl 18.00 idag smäller det.

Så jag blir sen till tempo. Och om jag känner de fredagströtta palekings rätt blir ni inte långrandiga. Eller är det bara Betty som brukar slakna tidigt?

Betty sa...

Det är fan jäkligt svårt att va pigg utan fylla. Det borde väl du också märka....a bet is a bet. A deal a deal.

klenin sa...

17:45 = efter jobbet = AW.
Konceptet sätter tiden, baby.

Boogie sa...

jag e me om det är fredag...

ringer för att bekräfta denna gång.

Unknown sa...

Betty - det finns massa upppiggande drycker som inte innehåller sprit.

Lenin - lika hård som vanlig när det gäller konceptsdefinitioner - AW jag tror inte jag fattar grejen - å andra sidan har jag inte ett klassiskt 9 till 5 jobb - kan bero på det - count me out

klenin sa...

Definitioner är ju mitt 9 till 5- jobb, jag kan inte hjälpa det! Framför allt hoppas jag på att Tempo har musslor ikväll, och runt 18 lär jag vara grymt hungrig. Hur länge vi håller på för kvällen avgöra. Du kan väl ringa när du fajtats färdigt?

Erik sa...

Är det inte hela grejen med AW; att gå ut en runda innan man kommit hem och satt sig i soffan? Sen om man blir lite rund på kuppen så blir man ju oftast bara piggare... Att Helenin skulle vara anal när det gäller konceptdefinitioner; tjena... Motsatsen kommer att påvisas, o ja!

klenin sa...

...vad menar du?