torsdag, januari 26, 2006

Fredagsplanerna

Oki. Hoppas de som var på Tempo igår hade trevlig. Själv höll jag mig hemma. Stroganoff med kassler tillagades och dammsög jag lite grann.

Nu undrar jag var stället på fredag där vi ska dricka en öl ligger? Har jag missuppfattat när jag tror att det är ett hotell? Ska vi säga 17:00. Det verkade va en bra tid sist, förutom att jag kom sent...

Vilka hänger på?

6 kommentarer:

Boogie sa...

ligger bakom caroli och är ett hotell, scandic-kedjan, tänk st jörgen.

jag är med.

Unknown sa...

Är fullt sysselsatt med att isolera ett vindsrum vid den tiden så jag passar. Detta rum kommer senare i år stå färdigt och då fungera som gästsovrum. Jag gör alltså detta för er skull. Och det ligger vägg i vägg med mitt så jag tänker skriva ihop en morse-manual som alla gäster ska få ta del av.

Betty sa...

Jag undrar om det här med hotellet bredvid Caroli verkligen stämmer...för jag kollade Scandic och de verkar inte ha ngt hotell där...

Katten! Du hade väl koll på detta ställe? Trots din frånvaro kan du väl berätta var det ligger? Blir så osäker när något är oklart.

Betty sa...

http://www.sanktgertrud.se/

Det är hit vi ska...tror jag i alla fall.

De skriver om sin trevliga "chillout" på fredagar som börjar kl. 17:00.

Erik sa...

Hola!
Min far är på besök, får se om jag kommer el inte. Ska nog jobba halvdag (om det går) o sen hänga med min old man.

Det senaste är att min bror firar att han får läsa vidare till arkitekt och firar detta i stockholm vilket innebär att jag är hemma i helgen vilket innebär att det blir kalas på lördag!

klenin sa...

Japp, de som vill ska alltså ta sig till St Gertrud på Östergatan om inte jag (och Jens) är helt ute och cyklar. Själv kommer jag spendera kvällen i Lund med Sri Lanka-mat, Kalle och chokladfabriken och Pers lille guldson Frank Love.