måndag, september 25, 2006

Aha!

"There must be a reason for all the looks we gave,
and all the things we never said before...
So what's the score?"

Nej, jag är varken bitter eller speciellt nedstämd. Det bara slog mig att jag först igår tog till mig den textraden. Fantastisk är den också.

Någon som minns? (utan att googla..)

/popuff

10 kommentarer:

Unknown sa...

jag gissar på oasis. eller är det belle and sebastian? raden är så bekant. nu ska jag googla.

klenin sa...

Kom igen Anna, erkänn att du fuskade!

klenin sa...

Hm, jag tog alltså fel på Karin och Katten... Jag har fortfarande inte vant mig vid att MR spanar in PK-bloggen. Jag byter åsikt direkt och säger snyggt jobbat Karin!

Unknown sa...

klart att vi spanar på er.

Unknown sa...

Kul att jag anses vara så pass musik-ointresserad att jag måste ta till Google för att kolla upp textradet. Och att Karin, som trots allt inte är din bästa kompis, får tummarna upp utan tvekan, utan att du ens tänker tanken att ifrågasätta. Nä, jag finner det intressant.

klenin sa...

Sorry Anna, men eftersom jag som gammal B&S-fan inte satte citatet och funderade på Google själv, hamnar du i förmodat-fusk-kategorin. Så är det bara.

Erik sa...

Men Anna, du "har ju alltid din musik"...?

Du kanske kan sätta den här ur en genre som du är inne på:

"They are the moron brothers, don't get along with others. They may not go down in history, but the'll go down on your sister..."

Erik sa...

snyggt Karin förresten!

Betty sa...

Om jag sett att du hade kallat dig Popuff i inlägget hade jag också tagit det...nej det hade jag verkligen inte gjort. Så jag tackar Google för hjälpen.

...och imponeras sannerligen av Karins kunskaper. Att placera saker som är rykta ur sitt sammanhang är en svår konst. Bravo.

Unknown sa...

Å tack! och vad snällt att ingen har hånat mitt oasis-avslöjande. jag menar, att jag även går omkring med textrader från dem i huvudet.