onsdag, september 27, 2006

Jag absolut hatar hatar hatar när grannen borrar och hammrar i väggen när jag har semester! Sluta genast!

7 kommentarer:

Betty sa...

ah nu satte jag på nirvana på högsta volym. borde ju gå ner och fråga om de har tänkt att borra i ytterligare tre timmar eller what.

Unknown sa...

Som ledamot i styrelsen i brf Aftonen måste jag ändå be dig att hava tålamod. För i vår förening har vi tre, fyra stycken som klagar på allt, att folk damsuger kl 18.00, att folk flyttar möbler kl 15.00

Det får man göra
likaså borra - så håll ut - låna min lägenhet - du har ju nycklar

klenin sa...

Själv spenderade jag ganska lång tid med att kontrollera sladdkopplingen mellan min iPod och stereon igår kväll. Det verkade vara glapp någonstans, jag hörde ett slags raspande ljud som såg ut att komma därifrån. Samtidigt kändes de låtar som spelades i samma veva, "Gettin' in the Way" med Jill Scott och "Cry Me A River" med Justin, som låtar som skulle kunna ha den formen av "äkta" biljud med i bilden. Några minuter senare insåg jag dock att grannlokalen, fd Lashy, höll på att renoveras. Japp, det var en helt vanlig manuell slipning som hördes från andra sidan väggen, precis bakom stereon.

Att döma av två fantastiska vinthundsstatyer i brons ser det ut att bli någon form av galleri. Det känns bättre än den där skivbutiken vars basgångar drev lägenhetens förra ägare E till vansinne.

Betty sa...

Det har slutat nu. Eller så är 13:17 en extremt bra tid för lunch.

Unknown sa...

Min granne renoverar ca 30 minuter/kväll i sitt badrum. Det har han gjort sedan jag flyttade in i maj. Förra året. Borrar minst 3 gånger i veckan. Tror han knackar ner kakel ganska ofta också. Ibland kommer jag på mig själv med att undra hur hans liv ser ut.

klenin sa...

Ibland kommer jag på mig själv med att fundera på hur min grannes blåsa ser ut. Okej att jag gillar gamla hus, men det här med rören alltså... vissa stunder känns det som om hans toabesök ekar i hela min lägenhet.

Det verkar också som han ger sig fan på att skvala så högt som möjligt precis när jag gått och lagt mig. Ganska osexigt.

Erik sa...

Killar och tjejer, jag bor i en byggarbetsplats. Shut it!