torsdag, oktober 12, 2006

wtf?



Det här var kanske det galnaste på länge! Är det ett tecken och i så fall vad kan det betyda? Hoppas något bra i alla fall..

13 kommentarer:

Unknown sa...

Jag fattar inte. Kan bero på att jag knappt kan läsa vad det står.

Betty sa...

Jag fattar inte heller förutom att det verkar vara "vår" www-adress i browserfönstret. Men jag ser inte heller ordentligt. Puffen förklara...eller förstora.

klenin sa...

Ni kan väl bara klicka på bilden?

klenin sa...

Kanske betyder det att Palekings kommer hålla ihop lika länge som de där gamla lirarna? För det kommer vi.

Erik sa...

Man kom till den sidan med vår URL.. För en kort sekund kändes det som att det var vajsing med det mesta; konstiga politiker, kärnvapensprängningar, tråkigt jobb, osv.. Som grädde på moset var min enda fasta punkt i vardagen också borta och jag påmindes om hur förgängligt allt är...

Betty sa...

Klart vi kan klicka på skärmdumpen...annars hade jag ju inte sett www.adressen. Jag kan inte helt svara för Anna, men vi är inte helt datahandikappade.

Unknown sa...

Jag har också fixat det, men det hjälper inte så mycket i mitt fall, vid min jobbdator. Väldigt mycket kisande blir det.

Betty sa...

Hur vet man egentligen att vår sida verkligen blev hijackad? Möjligheten finns ju att du hittat sidan, skrivit in vår adress och sparat en bild...

klenin sa...

Isåfall är Puffen en snygg bluffare. Eller, snygg vet vi ju att han är, men ni fattar. Jag hade honom på MSN när bloggen ballade ur och han verkade... ganska förvånad.

Erik sa...

Hm, jättekul skämt i så fall.. jag tror jag hade valt någon annan sida om jag velat dra er vid näsan...

Ni vet i Matrix när katten hackar och man då vet att någon kommer in i fakevärlden. Tänk om det var det som hände. Vi, alltså alla i PK, är egentligen gamla klasskamrater från Stratford och inte Malmös snyggaste gäng. Vilken jäkla kris!!! När vi skriver här så kommer det inte på PK-bloggen utan på den där andra. Denna kommentaren är inte vad vi tror oss veta utan handlar om att jag (som är typ 50 år) hittade ett gammalt klassfoto och erbjuder mig att scanna in det så att vi kan se tillbaka på den härliga studenttiden och se fram emot den kommande återträffen. Visst, det låter jättekonstigt men så kan det vara.

Betty sa...

Spontant: ughhh va obehagligt. Hoppas inte.

klenin sa...

Herregud. Och jag som tyckte att mina drömmar i natt var läskiga.

Unknown sa...

Jag somnade ju 28 minuter in i Matrix och vaknade en halvtimme innan slutet så jag tycker ju att det låter ganska hyggligt det du beskriver. Jag vet ju inte bättre.