torsdag, januari 31, 2008

Boogies jungfrufärd till NY

Om exakt 2 veckor eller 14 dagar ungefär landar jag i NY. Och vilka bättre än ni skulle kunna vägleda mig genom den djungel av saker man bara måste göra när man är där i 8 dygn. Därför är min fråga till alla som satt sin fot i NY följande och dubbel: vilka är era 3-5 smultronställen och vilka misstag behöver jag inte upprepa. Vad sägs? Snälla. Kan bli lita kul också.

9 kommentarer:

klenin sa...

Jag har som sagt en Time Out-guide. Ska forwarda ett tipsmail till dig också.

Unknown sa...

Brooklyn is the shit

Betty sa...

Snorbillig polsk resaturang som verkligen kändes polsk, och där du måste ta med sin egen öl. Polska tallriken är verkligen värd sina få dollar! Men räkna med seriös paltkoma efteråt!! Alltså jag trodde på riktigt att jag skulle spricka, men jag körde ju en sockerchock till efterrätt också. Fantastiskt, Emma valde stället på sin 30-årsdag och det hade fått bra betyg i Time Outs matrecension. Alltså ganska sunkigt, men gott och härligt. Ligger i Willamsburg.


Restaurant Lomzynianka
646 Manhattan Ave. Phone: (718) 389-9493

Betty sa...

Okej det här är restuarang som var så himla bra i vårt kvarter där vi bodde. Vår hyresvärd rekommenderade den. Hade den legat på Manhattan hade priserna varit det dubbla. Och vi åt så sjukt god tonfisk där och efterrätten var smarrig. Högsta poäng. Men ta inte huset drink - den är äcklig, smakar bara sprit. Ligger mao i Greenpoint.

Paloma
60 Greenpoint Ave. Phone:(718)349-2400

Betty sa...

Åk inte till nöjesfältet.

Unknown sa...

vi hade ju lite tips till mina föräldrar som Klenin skrev ihop så fint.

Den ska du få!

Betty sa...

Hahaha. Var det en pik till Johan, Katten?

Unknown sa...

...

klenin sa...

Pik - inte pik? Johan har iaf fått guiden. Som till mitt försvar skrevs till en 28-årig kollega till mamma Hanna. Men pappa Roffe och mamma Eva är ju så pigga och tuffa så de fick ett forward på det hela.