onsdag, januari 31, 2007

Hata föräldrar

Det är en person på mitt jobb som under loppet av 10 min, under ett möte, tar emot 3 samtal, under 2 av dessa samtal gullepratar personen med sitt barn i telefonen.

7 kommentarer:

Unknown sa...

Personligen tycker jag att du ska hänga ut jäveln på internet.

Inte bara med ett diplomatiskt "Det är en person på mitt jobb". Nej, lägg ut foto, arbetsplatsens namn och gärna namnet på förskolan som det lilla kräket i andra änden går på.

klenin sa...

Jag är inte för sådär aggressiva metoder som Anna rekommenderar. Kan du inte bara ringa henne, från ditt skrivbord bredvid hennes, och prata med samma ton som hon har?

Betty sa...

Jag må jobba i en kvinnodominerad-branch. Men just i detta fallet stämmer det inte.

klenin sa...

En man som pratar babyspråk? Känns inte det rätt ovanligt?

Erik sa...

Vad stämmer inte?

Anna, vars "medarbetare" modell mindre dagligen jobbar med förnedringspublicering på nätet, verkar helt klart vara miljöskadad.

Jag förspråkar en betydligt trevligare metod. Nämligen att tjuvringa från fickan medan hon pratar i sin mobil. Då det är upptaget trycker du på 5 (i fickan) och när hon lägger på ringer det igen, då lägger du på. Sedan håller du på så, spä på skiten tills alla hatar medarbetarens beteende och hon får sparken. Bäst är om du köper på dig ett gäng kontantkort först.. Alternativt kan du ha två mobiler och köra den gamla godingen växelringningen. När du "pratar" i den ena så ringer du och trycker 5 på den andra. Kan hålla på hur länge som helst. Detta kräver att du övar mycket så att du kan hantera två mobiler samtidigt i samma ficka eftersom två händer under bordet kan leda till konstiga tankar hos andra medarbetare. Lycka till!

Unknown sa...

Och vad gör din metod så mycket trevligare puffen?

Erik sa...

den blandar inte in hela världen... Fast egentligen inte så trevlig kanske...