torsdag, februari 22, 2007

Helvete


Just idag skulle jag på en andra och sista intervju för jobbet i HBG. Just idag hade jag verkligen uppskattat om tåget gick i tid....men jag är fast. Inga tåg eller bussar. Funderade på alternativa resvägar tills jag pratade med Jakob och gick in på Sydsvenskan.
Skit också. Det här suger.

5 kommentarer:

Unknown sa...

Men baby

Du kan ju typ ta tillfället i akt och ta på dig själv idag
Läsa en bok
Skriva en artikel

Jag vet - det är jobbigt när man har ställt in sig på något, men alltså... det är bara att acceptera läget

Jag kommer ihåg när jag var i Washington den 11 september. Jag var helt inställd på att åka hem, och trots att CNN visade bilder på kraschande flyplan med undertiteln WAR ON AMERICA, så övervägde jag på allvar att faktiskt åka ut till flygplatsen och typ sätta mig där och vänta. Det var ju tur att jag inte gjorde det. Jag gick på museum istället.

Unknown sa...

Jag är så dum så jag tog mig till jobbet idag! Det gjorde ingen annan. Jag är helt själv. Det var dessutom inte skottat framför ingången så jag rullade mig fram en sista bit.

Men jag var ändå rätt glad när jag kom in, ute på äventyr liksom. Men här är inte en jäkel. Inte ens de som bor 100 meter från jobbet har gått hit eftersom de tagit för givet att det är stängt.

Jag däremot som pendlar tänkte att det skulle vara en utmärkt idé att gå tvärtemot alla nyhetssändningar som skrikit "Stanna hemma - ställ bilen" osv.

Känns så gött att vara jag!

klenin sa...

Det är synd när nåt man peppat upp sig för faller, du har mitt fulla medlidande honey.

Betty sa...

Jakob: Du ska alltid va värst...och jag hade gärna legat på sofflocket. Men istället promenarade jag iväg till mitt vanliga jobb. Man vill ju inte bli av med en semesterdag i onödan.

Anna: Jag tycker det är underbart att du inte låter dig nedslås av vädrets makter. Tur att du inte körde av vägen!

Helena: Tack. Kommer att få en ny tid och då jäklar ger jag järnet.

Erik sa...

Livet är en hora, ibland. Bit ihop! Det var vad jag intalade mig själv när jag cyklade/kasade till jobbet. Och så tänkte jag på att åka snowboard. Det är ganska lugn stämning här i korridoren idag...