onsdag, december 06, 2006

Helgplaner

Okej hur hänger det egentligen på lördag? Vilket tåg tar vi över? När är samlingen på stationen? Ska vi boka bord på haket vi käkar på? Hur ser planeringen ut?

Frågorna hopas, tiden är knapp. Dags att sätta ner foten.

13 kommentarer:

Unknown sa...

Ok: Restaurangen finns på lite olika ställen. Den på Istedgade är stor och fin. Där sätter man sig i deras soffor, beställer japanskt öl/vin/drink och väntar tills det finns ett bord ledigt. Det brukar gå snabbt. Ingen bordsbeställning möjlig alltså. Borden är stora fyrkantiga med bänkar runt om, man sitter flera sällskap runt samma bord. Kan dock tänka mig att vi kanske bör vara där lite tidigare än vanligt (Sju kanske?) för att kunna sitta och äta en längre stund. När man är hyfsat många så brukar man vilja ta lite mer tid på sig. Kan det passa er andra? Tågen går 02, 22 och 42 varje timme.

Puffen kommer dyka upp som Gubben i lådan, han vägrar av princip ge besked på om han ska med eller ej. Jag har lovat att vi alla ska ropa "Puffen! Du kom ändå!" högt om/när han kommer till tåget. Alla runt omkring ska få klart för sig att det är killen hela dan. I övrigt vet jag mig, Betty, Lenin, Boogie och Jake. Några fler?

Övriga önskemål för kvällen? Vi planerar mer ikväll.

Betty sa...

Låter utmärkt. Och jag tycker istegade-lokalen verkar va dope. Jag kan avslöja att Puffen råkade nämna sitt beslut för mig igår och om jag säger som så...när bangade han en fest sist...

Lisen och Thor ska med så vitt jag vet. Jag ska ringa Emma och Elin ikväll och kolla med dem. De borde inte vara så svårövertalade tycker jag.

Jag röstar för 18:22 tåget.

Unknown sa...

Jag röstar på 1842 tåget
Danmark är ju ändå mer kontinentalt - tänk spannien - vill ju inte vara de enda på restaurangen, svenska turister liksom

1500 svenska pix = 1200 danska pix
och vi är fem
= 240 danska pix per skalle

Unknown sa...

Det kommer ju räcka till restaurangen, no probs. Jag rekommenderar er alla att ta en titt på menyn i förväg. Den är på 22 sidor och fylld av godheter. Kan vara bra att ha tagit ut några menyer till finalomgång i förväg alltså. Och jag kan ju säga att om ni tycker det verkar dyrt så tänk på att flera av menyerna är gjorda för två personer för att man ska kunna dela med sin vän/älskling utan att man drabbas av din-ser-mycket-godare-ut-än-min-syndromet.
Adressen är www.sushi.dk

Boogie sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Boogie sa...

tycker också vi kör 18.42 tåget, gillar kontinentaltanken, känns liksom mer filmiskt...

klenin sa...

Kontinentaltanken i all ära, men Sticks'n'Sushi är populärt och vi lär alltså inte vara där förrän ca kl 20:00 en lördagkväll... 18:42 passar mig fint men för er (och jag) som blir en jobbig jävel vid blodsockerfall rekommenderar jag att ni (jag) äter lite innan.

Unknown sa...

Lenin har helt rätt. Var inte überhungrig redan när vi kommer dit. Det kommer ta tid när vi är många. Men det är trevligt att sitta och vänta där och vin och öllistan väl tilltagen i baren.

Unknown sa...

Men om det nu är så trång och busy - ska vi inte gå någon annan stans?

Unknown sa...

Nej. det ska vi inte. Det är inte speciellt trångt och busy så att man blir irriterad. Men man får räkna med att det kan ta allt från 2 minuter till 18 innan man får bord. och det är då meningen att man sitter och tar lite dricka, eller går en liten runda i kvarteret så länge. maten är fantastiskt, bra pris och jag ska dit. Om jag kommer ifrån dansken tidigare så ställer jag naturligtvis upp oss på väntelistan så att vi kommer snabbare in när ni anländer.

End of story.

Betty sa...

Mycket bra att du satte ner foten Anna!

Jag var så förvåndad och lättad över att det inte hade blivit mer battle över var vi skulle käka. Och så kommer Jake i sista minuten och försöker vända upp och ner på allt. Jag som precis lutat mig tillbaka...och andats ut.

Annars kommer vi hålla på framtill nyår och bråka om ställen.

Erik sa...

Kan vi inte gå till någon annan restaurang?

Boogie sa...

jag håller med puffen, kan vi inte gå någon annanstans, det känns dom restaurangvalet har blivit ett infekterat sår nu...

18.42 ses på stationen.

kramar