onsdag, mars 08, 2006

Foodkings i Hörvik

Katten har flaggat för att det nog är smart om vi har med oss mat till första fredagkvällen i Hörvik. Själv råkar jag ha oxfilé för ca 4-5 pers i frysen, som jag helst inte omvandlar till en veckas lunchlådor. Alltså: oxfilé it is - det borde passa fint till det utlovade rödtjutet!

9 kommentarer:

Unknown sa...

Jag ordnar, som tidigare utlovat, efterrätt (vinbärspaj och glass) samt förrätt. Gillar alla musslor? Gillar alla vitlök? Gillar alla bröd?

Affären i Hörvik stänger kl 19 på fredag för att öppna kl 9 på lördag morgon igen, affären i Mjällby passerar vi på vägen och den har öppet till 20.00 så där hinner vi handla med all säkerhet men det kan ju vara skönt att komma fram och börja fixa med maten direkt, samt få upp värme i huset.

Inneskor är ett hett tips, Birkenstock eller mockasiner spelar ingen roll så länge det värmer lite.

Betty sa...

Gud va trevligt detta ska bli! Jag tar med mig ingredienser till en potatisgratäng att ha till oxfilén Shit vilken retro-vuxen-meny! Jag älskar det!

Jag ser verkligen fram emot denna helg. Åh va fint!

Mr J aka krabban har filat på en lite musiktävling också...återkommer med instruktioner. Tror det kan bli fin, innehåller inga otrevliga tuffhetsmoment.

Nu är det dags att göra Blekinge. Hurra!

Betty sa...

Tror att alla inblandade äter vitlök, bröd och musslor. Skulle anta att Puffen kanske i och för sig har lite svårt för musslor...men det är bara en chansning...han kanske kan dementera eller så....

Erik sa...

tjena!

Puffen äter musslor med glädje, speciellt med vitlök vid en bardisk i södra spanien strax innan siesten. Hörvik ser jag som ett fullgott alternativ.

Det är konservmusslor som jag inte fixar..

Det är nästa helg vi snackar m va?

Unknown sa...

Jodå, det är fortfarande nästa helg som gäller. Är Mr Springwater fortfarande med på noterna? Du har inte kommenterat det på länge.
Nu verkar det som om vi blir 6 st som följer med, Le Püff, jag, Lenin, Krabban och Mr SP. För min del kan vi åka 4 st i baksätet men det är upp till er som ska sitta så i 1,5 timmar att bestämma det. Och om det är någon som inte vill vara där fredag-söndag utan kortare tid så går tåget till Kristianstad utmärkt att ta för vidare upphämtning av Taxi Törnblom.

Erik sa...

Jag vägrar både att köra och åka med fler än tillåtet antal personer i bilen. I så fall måste jag sitta shotgun.

Betty sa...

Vad är shotgun? i mitten? i framsätet? Funderar för fullt.

Jag och Mr J kan ta tåget om det knasar, helst inte om vi kan knöa ihop oss...men om det blir för trångt.

Boogie sa...

jag har redan kallat shotgun i första rundan inför helgen...

så glöm det puff

jag e kartläsare och beskyddare vid en eventuell drive-by ute på listerlandet.

i´m on and i´m fat

klenin sa...

Jag vill bara få plats, sen är jag nöjd. Men jag räknar alltså in mig i bilen.