måndag, mars 20, 2006

Helgen

Hej hopp!

Tack, tack för en prima helg i Paleking-land. Maten, sällskapet och miljön, vilket grej! Fanfar till Anna och kanske främst hennes föräldrar för ett bra husval.

Jag tycker att vi fixar en blandskiva på alla kategorier som vann. Speciellt om vi ska fortsätta tävlingen med nya kategorier...till slut så har vi liksom en Absolute Palekings-box. Sjukt bra.

Jag updaterar efter jobbet med en lista på vinnarlåtarna.

4 kommentarer:

klenin sa...

Låter perfekt med en samling som sen blir som en box. Hurra! Tummen upp till både Betty och Anna alltså.

Erling på jobbet har även tipsat om en annan kategori vi kan ha i åtanke framöver: Bästa bakfyllelåt!

Erik sa...

bra idé! fixa lista från helgen så gör jag ett omslag.

JA! Vilken trevlig helg. Feta shout-outs till Anna med familj och alla andra! All fysisk och psykisk avslappning fick min kropp att tro att den kan bete sig hur som helst och jag är så gott som sjuk nu, väldigt irriterande. Damn you kropp! Måste strama åt tyglarna...

Unknown sa...

Jag gillar också mig själv och min familj.
Men jag gillar er också, så jag tänkte påminna om afterworken på fredag. Vi bokar bord på Tempo för soppa och dricka, sedan kan vi ju traska på annat håll. Bagatelle har ju funkat förr. Kan man boka liggplatsen där? Kanske ska kolla det.

Boogie sa...

tack igen alla närvarande vid helgens retreat. kan inte följa med till tempo på fredag dock, blev uppringd av AI:s ordföranden igår och blev beordrad att åka till finland på deras årsmöte, sisu för fan...