onsdag, mars 29, 2006

Torsdagen

Vad händer egentligen imorgon? Är det någon som har ett bra förslag på hur vi ska göra? Två tillställningar, vilken kombo är bäst och i vilken ordning ska vi utmana kvällen?

Många frågor, få svar.

6 kommentarer:

Betty sa...

Jag föreslår NG först för att vi kanske får mest mat där och sen rodeo...för att nog är mest är vin och kex...men vad vet jag? Vilka är det som ska med?

Boogie sa...

jag ska med och tycker idén låter prima, din analys är glasklar och skarp som en nyvässad kökskniv.

Martin sa...

Vi ska till NG först, då man lär få mat där. Sedan går ryktet om att Rodeogrejen har fått spons, 2600 flaskor av något gott. Då blir det nog en bra avslutning.

Unknown sa...

Ojojoj. Min plan har alltid varit NG först. Mat kommer alltid ligga mig varmast om hjärtat och eftersom jag just nu har linser i olika färger, och inget mer, hemma så måste jag äta ute. Jag är där 18 och lägger beslag på bord.
Sedan Rodeo om det känns aktuellt.

klenin sa...

Jag sticker som sagt till Stockholm om ett par timmar, men det känns ändå fint att kunna följa er över bloggen.

Och oroa er inte, om Katten säger att hon ska paxa bord så kommer hon göra det. I fredags haffade hon både ett attraktivt bås på Bagatelle och efter att ha gått sträckan Skolgatan-Brogatan på max 2 minuter knep hon ett bord på ett fullt Brogatan, som hon sedan raskt uppgraderade till ett långbord där vårt allt eftersom tiden gick sjukt stora sällskap fick plats.

Unknown sa...

Jag är rätt bra på det där alltså. Nästa jobbintervju tar jag upp det som en av mina positiva sidor.