onsdag, november 01, 2006

Höstruggigt Hörvik

Är det bara utanför mitt fönster det snöar?

Tänkte bara meddela att jag tar med mig grejer så att den som vill kan få en finfin varm drink i Hörvik: turkiskt äppelte med cointreau och kanel. Finfina grejer, trust me.

8 kommentarer:

Betty sa...

Vad gäller? När åker vi? Det är ju halvdag på fredag. Kanske kan vi åka förbi systemet (det är öppet) på typ mobilia med bilen.

Unknown sa...

Fan vad du är på, Betty. Det är ju värsta staten.

Jag fixar bilen på fredag av min kära far, sedan bär det iväg. Vad jag vet är vi fem deltagare + 1 som dyker upp på lördag. Denne sista person dyker möjligen upp på cykel.
Men jag får jobba undan en del här idag och imorgon så vi kan komma iväg. vad passar er andra?

Alkolhol behövs inhandlas på fredag. Vem kan ställa upp med att fixa det? Bag in box med rödvin behövs. Räcker en eller ska man ta några flaskor också? Vi blir ju många om det. Lenin tar drinkmaterial, ska vi ha någon konjak eller annat?
Öl?
Alkolhol ska tas med för hela helgen, inget systembolag att lita på i Hörvik.

Vi behöver även visst matförråd med för att täcka första kvällen. Jag tar med laxen förstås, potatis finns där uppe. Vad vi behöver är sås, sallad eventuella snacks och efterrätt. Min mor lär väl ha ett fyllt förråd av choklad och annat så godis kanske vi egentligen kan hoppa över.
Mjölk till kaffe är också en bra idé.

Affären öppnar kl 10 på morgonen så vill vi ha frukost innan dess så får vi ta med det också.

Ni behöver ha med; handdukar, varma kläder om vi ska ut och gå, inneskor, gott humör, lakan, böcker och annan underhållning. DVD finns.

klenin sa...

Jag har även köpt en flaska skumpa till min egen ära, som jag tänker att vi ska knäcka dag ett. Jag kan komma loss lite när som imorgon. För enkelhetens skulle kanske det är lättast att göra som Betty säger: åka inom ett systembolag och köpa mat nånstans när vi alla hoppat i bilen och är på väg?

Erik sa...

Allt låter excellent!

Grym relax-pepp nu!

Unknown sa...

Idag kommer jag försöka ta mig härifrån vid halv tre tiden, men det beror lite på hur jag hinner med allt som ska vara gjort innan måndag. Alltså kan jag hämta er andra vid 4 tidigast.
Vilka ska med nu? Är det bara de fem (inkl. mig själv) som det pratats om innan?
I så fall föreslår jag att jag hämtar Lenin och sedan får Puffen och Betty och Boogie sammanstråla hos Boogie så hämtar jag er där. Sedan blir det då mat och alkoholinköp. Det bästa är om vi kan handla så mycket i matväg som möjligt redan då så att vi inte är så beroende av vad affären där uppe har att erbjuda. Mjölk och fil osv kan man ju köpa där men om vi ska ha lite roligare saker till middagarna så tar vi det hemma i Malmö. Jag litar på att ni andra planerar det under dagen så att vi snabbt kan handla in det och sticka sedan.

och så var det musik till bilen.

klenin sa...

Jag har precis bränt Justin till Katten så vi har iaf en skiva till bilen innan vi går loss på våra iPods nör vi kommit fram. Jag kan reka lite recept på nätet under dagen, men ni andra får ärna klura lite också!

Peppeppepp!

Boogie sa...

jag har plockat upp vin på systemet så det är fixat.

ses snart

Betty sa...

Jag har suttit i workshop hela dagen så jag har inte hunnit klura alls. Men det löser sig nog.